פסטיבל ג'אז ויין בשיתוף יקב ברקן במסעדת באבה יאגה בניצוחה של השפית מריה פיסנץ שנבחרה להופיע בתוכנית הבישול המצליחה רויאל שף
  מאת מוראל דבש, רן רהב תקשורת ויח"צ

 

פסטיבל ג'אז ויין בשיתוף יקב ברקן במסעדת באבה יאגה בניצוחה של השפית מריה פיסנץ שנבחרה להופיע בתוכנית הבישול המצליחה רויאל שף

 

בחול המועד סוכות מתקיים במסעדת באבה יאגה פסטיבל ג'אז ויין בשיתוף יקב ברקן, היקב הישראלי המעוטר ביותר בתחרויות יין בינלאומיות.
מסעדת באבא יאגה, נקראת על שמה של מכשפה מפורסמת מהפולקלור הסלאבי.

המסעדה ממוקמת בבניין אבן משופץ, הכולל גם חצר נעימה לישיבה, ותמצאו בה שלל מטעמים מהמטבח האירופאי – מספרד וצרפת ועד רוסיה ואיטליה.

בפסטיבל תהיה הזדמנות לטעום את היינות זוכי הפרסים של יקבי ברקן במחירים אטרקטיביים במיוחד.

בכל ימי הפסטיבל יוצע תפריט עשיר של מטבח פיוז'ן אירופאי עם כוס יין איכותית בגינה רומנטית וקסומה.

הפסטיבל יתקיים במהלך סוכות החל מיום רביעי ה4/10 בימי חול המועד סוכות החל משעה 19:30

השפית של מסעדת באבא יאגה, מריה פיסנץ שאף נבחרה להופיע בתוכנית הבישול המצליחה רויאל שף, מלקטת את החומרים האיכותיים ביותר ומביאה אותם למטבחהּ בתל אביב.

החומרים והטעמים מתבססים על ילדותה של פיסנץ ברוסיה ומשתלבים עם מאכלים מסורתיים אחרים מרחבי היבשת האירופית, ביניהם מאכלי בשר וקדירות, פירות ים, דגים, סלטים טריים וירקות שורש.

היינות שילוו את הפסטיבל: סדרת ספיישל רזרב קברנה סוביניון, מרלו, שרדונה ורוזה. סדרת אסמבלאז' ריחן ועלמון. וסדרת אלטיטיוד קברנה סוביניון 720+

 

בתמונה מימין לשמאל: לי בולדס מנהלת שיווק יקבי ברקן ומריה פיסנץ שפית מסעדת באבא יאגה

צילום יח"צ

לכל המודעות         פרסם הודעה         הוסף תגובה
שתף:

מודעות אחרונות בנושא: