לוח מודעות כללי פרסם מודעה חדשה

דומיין סרור – הגשמת חלומם של חברים, אנשי עסקים ויזמים, שחיפשו קשר למקום ולאדמה בישראל

מאת כפי שנמסר ע"י חברת א.ג.ת.ד. אשר משווקת את יקב סרור | 20/05/2024

דומיין סרור – הגשמת חלומם של חברים – אנשי עסקים ויזמים – שחיפשו קשר למקום ולאדמה בישראל. היום, כשהם מבקרים ומטיילים בגולן, הם יכולים להביט באושר אל חלומם המתגשם. יחד הם בחרו ברמת הגולן, והגשימו את חלומם ליצור יצירה בעלת משמעות, כאשר פגשו את יובל מצליח, חקלאי ממושב אבנ"י אית"ן; מושב דתי, חקלאי ותיירותי. יובל הציג בפניהם את הנחלה שלו במושב והמחיש כיצד השילוב בין המקצועיות שלו לבין ייחודה של חלקת האדמה אותה הוא מעבד יניבו מוצרים איכותיים וייחודיים. מרגע זה, הדרך לייסוד היקב דומיין סרור כבר הייתה סלולה.

כורם ויינן היקב הוא יובל מצליח, בליווי איתי להט, אגרונום, אנולוג ויינן, שם דבר בעולם היין הישראלי.

בדומיין סרור מייצרים יין אלגנטי, מאופק, בעל מאפיינים אירופיים וצרפתיים קלאסיים של ממש, תוך ביטוי האדמה – הטרואר – המקומי.

דומיין סרור הוא הבשורה של ייצור מוצרים מקומיים אותנטיים, של מי שיודעים להעריך איכות וייחודיות.

קלוד סרור

זנים: קברנה סוביניון (40%), סירה (30%), מרלו (25%), פטי ורדו (5%)

קברנה סוביניון הוא הזן העיקרי ביין זה, אך מרלו מהווה מרכיב חשוב
בו, בעוד סירה משלים את הבלנד. היינות תוססים בתסיסה מבוקרת
ומתיישנים 18 חודשים בחביות עץ אלון. זהו יין עשיר וארומטי. בעוד שהוא
בעל יכולת התיישנות בבקבוק, הוא מתאים במיוחד לצריכה גם
סמוך למועד השקתו. לבשרים בגריל, לגבינות קשות ועוד.

ל'אור רוז' – זהב אדום

זנים: קברנה סוביניון (75%), סירה (15%), מרלו (10%)

קברנה סוביניון הוא הזן העיקרי ביין, בעוד ענבי סירה ומרלו משלימים את הבלנד
ומעניקים לו יתר-מורכבות. התיישנות של כ- 18 חודשים בחביות עץ אלון.
ל'אור רוז' עומד בחזית פילוסופיית היקב:
יין אלגנטי, מאופק, בעל מאפיינים אירופאים קלסיים, שנותן ביטוי לטרואר.
זהו יין נעים לשתייה בצעירותו אך צפוי להשתבח בבקבוק במשך מספר שנים.

סירה

זן: סירה (100%)

סירה, מהזנים המתאימים ביותר לטרואר של דרום רמת הגולן, זוכה
ʺfree runʺ לטיפול מיטבי ביקב: תסיסה עדינה, שימוש ביין
בלבד והתבגרות במשך 18 חודשים בחביות גדולות בנות 400 ליטר.
זהו יין שמיטיב לבטא את מאפייני זן הסירה המקומיים, הוא עשיר
ובשרני, מתובל ואלגנטי. יין לבשר אדום עסיסי. הנאה צרופה.

ל'אור רוזה – זהב ורוד

זנים: גרנאש (80%), סירה (20%)

גרנאש וסירה משרתים נאמנה את פילוסופיית היקב ומאפשר להפיק
מהטרואר של דרום רמת הגולן. יין אלגנטי, נעים וקליל, עם מאפיינים
אירופאים צרפתיים. זהו רוזה ים תיכוני, בעל צבע אפור- ורוד בהיר, פרחוני
ובעל רעננות נעימה. אפריטיף מושלם תמיד.

לור בלאן – זהב לבן

זנים: שאנין בלאן (45%), ויונייה (35%), רוסאן (20%)

כמו בזיווג מלא ניגודים בחיי נישואין מרתקים, כך ביין הלבן של
היקב: ויונייה ורוסאן מצפון רמת הגולן שתססו בחביות עץ אלון פוגשים בשנין
בלאן מדרום רמת הגולן, שתסס במכלי נירוסטה. השלושה מתמזגים
ויוצרים יין ארומטי ומורכב בעל נוכחות פרי וחמיצות פריכה על החיך.
נפלא עם דג לבן בגריל.

ל'אור קברנה – קברנה סוביניון

זן: קברנה סוביניון (100%)

קברנה אלגנטי, פירותי ומפולפל עם גוף ביינוני- מלא, טאנין מוצק ועגול
וסיומת ארוכה ומתובלת.האלכוהול מתון, והטאנין מוצק ושרירי.
ענבי קברנה סוביניון מכרם מצליח באבני איתן נבצרים בהבשלה מתונה.
היין מתיישן בחביות צרפתיות בנות 225 ליטר למשך כ- 18 חודשים.
חלון השתייה נפתח בשנה הראשונה של הביקבוק. היין צפוי להשתבח עם השנים.

ל'אור שרדונה – שרדונה

זן: שרדונה (100%)

ענבי השרדונה נבצרו בהבשלה מתונה. המיץ הופרד מהקליפות ללא השרייה.
לאחר שיקוע קר הועבר לתסיסה בחביות בנות 400 ליטר.
היין תסס ושרה על שמריו במשך 10 חודשים.
לקראת הביקבוק אוחדו כל החביות ויוצבו לחום סוננו ובוקבקו.
מתאים לשתייה מיידית, אך צפוי להתפתח לפחות 5 שנים לאחר הביקבוק.
יין רענן ומינרלי, מורכב ומאוזן.



מודעות אחרונות בנושא: