יין ישראלי בעולם לאחר ה 7.10 – התרסקות או הזדמנות?

מאת מערכת האתר | 05/06/2024

בעשורים האחרונים הצליח היין הישראלי לפלס את דרכו אל המדפים בשווקים רבים ברחבי הגלובוס; לא רק בשווקים כמו אירופה וארה"ב אלא גם בשווקי המזרח ואפילו ביעדים אקזוטיים כמו מרוקו ואיחוד האמירויות הוא מצליח לכבוש את החך של שותים רבים.

יינות ישראליים מצוטטים בתפריטי היין של מסעדות מכוכבות ובקטלוגים של מפיצי יין מתמחים לצד היינות הגדולים בעולם. מאז השבעה באוקטובר נאלץ היין הישראלי להתמודד עם אתגרים חדשים, בפאנל יחיד במינו נחשוף את הנשים שמשגררות את היין הישראלי בשווקי העולם, נשמע על מצבו בעבר ובהווה ונביט יחד בהמון תקווה על העתיד שלו.

את הפאנל ינחה ד"ר מור דניאל, מנהל ענף היין במכון היצוא

משתתפות/ים:

  • יעל גיא, מנהלת שיווק בינ"ל, יקב רמת הגולן
  • אתי אדרי, מנהלת יצוא, יקבים כרמל ויתיר
  • דורית בן סימון, מנהלת שיווק בינ"ל, יקב רקנאטי
  • אמיר דבוש, מנכ"ל טרגט לעסקים (שיווק לקהילה האוונגליסטית)

הפאנל בשיתוף מכון היצוא

לתוכנית המלאה של כנס אשכול הזהב – לחצו כאן


משמאל לימין: ד"ר מור דניאל, יעל גיא, אתי אדרי, דורית בן סימון, אמיר דבוש