פרסי היין של המסעדות
שמחים לעדכן כי תחרות פרסי היין של ענף האירוח תתקיים זו השנה השמינית במסגרת תערוכת Sommelier 2026.
מסעדות – 30 תפריטי היין הטובים ביותר
ברי יין – 20 ברי היין הטובים ביותר
הקריטריונים לפיהם נקבע דירוג הכוכבים ( *** / ** / * ) :
- רוחב היריעה של תפריט היין
- איש/אשת המקצוע שנוכחים במקום וחתומים על תחום היין
לצד כך, אנו מביאים בחשבון את עריכת התפריט וכן את התאמת מגוון היינות לאופי המסעדה.
השנה, לצד דירוג הכוכבים, נעניק גם חותמת מצוינות
With Excellence (ראו בתמונה)
רק לתפריטים בודדים ויוצאי דופן בכל קטגוריה

בנוסף, נעניק תעודות הצטיינות בקטגוריות הבאות:
– מגוון הכוסות הטוב ביותר
– ה Wine Pairing הטוב ביותר
– תפריט היין הכשר הטוב ביותר
– בר היין הכי Value for Money
(יתכנו שינויים בקטגוריות)
בנוסף, זו השנה השלישית, בה נקיים את תחרות פותחן הזהב שתבחר את אנשי שרות היין המבטיחים לשנת 2026
מה צריך לעשות?
לשלוח את תפריט היין למייל info@sommelier.co.il עד ה-10 בדצמבר. במקביל, אנו נעביר לכם את טופס הרישום שאותו יש למלא ולשלוח אלינו לצד התפריט.
צוות המדרגים: גלי וולוצקי, רועי יניב (ג'וניור) ואבי בן עמי.
נותני חסות: coravin, evian

