DRINKS 2026

מאת מערכת האתר | 01/03/2026

תערוכת המשקאות של ישראל תתקיים בתאריכים 21-20 באוקטובר בהיכל התרבות ת"א.

תחילתה של מסורת שנתית בה כל אנשי המסעדות, הברים, בתי הקפה, חנויות המשקאות, בתי המלון, המעדניות, רשתות השיווק וסיטונאי המשקאות – יתכנסו במקום אחד לתערוכת המשקאות הגדולה של ישראל.

זו הזדמנות להיחשף לכל מה שחדש בעולמות השתייה, להרחיב את הידע המקצועי, לפגוש את היבואנים, את היצרנים המקומיים, את אנשי המקצוע, את המפיצים וגם את סוכני המכירות. זו ההזדמנות להכיר מותגים בינלאומיים לצד מקומיים, לטעום דברים חדשים ומעניינים מתוך מגוון של מאות משקאות שיוצגו בתערוכה.

 

התערוכה תתפרס על פני 3000 מ"ר בשתי קומות היכל התרבות:
קומת הכניסה  – חדשנות בעולם הקפה
הקומה המרכזית  – מותגי האלכוהול ומבשלות בירה

 

רישום מוקדם / כרטיסים:

קהל עסקי: כניסה חינם בשעות 11:30 – 17:00
מנהלי ברים ובתי קפה, מסעדנים, ברמנים ומיקסולוגים, בריסטות, שפים, מלונאים, קניינים וסיטונאים, בעלי חנויות משקאות, בעלי מעדניות ועוד.
הרשמה מוקדמת לקהל מקצועי – כאן

קהל פרטי: כניסה בתשלום בשעות 18:00 – 21:30
כרטיס הכניסה כולל: טעימת חופשית ממגוון המשקאות בתערוכה + כוס טעימה מקצועית + שובר בסך 30 ₪  לקניה מהמציגים בתערוכה.
(מכירת הכרטיסים תיפתח ב 1 ביוני)