הגאדג'ט של הסומליירים

מאת דיויד סילברמן | 30/01/2020

אתמול בערב צילמתי במסעדת דון קמילו (The Jaffa Hotel) ושוב נתקלתי בקוראווין  –  גאדג'ט היין האולטימטיבי המיועד למסעדות שרוצות להציע מגוון יינות איכותי בכוסות מבלי לקחת סיכון שהיינות יתחמצנו בטרם עת.

איך זה עובד? מבלי שחולצים את הפקק היין נמזג לכוסות ובמקומו מוחדר לבקבוק הסגור גז ארגון שיוצר לחץ ומונע חדירת חמצן וכך היין נשמר לאורך זמן.

בדיקה קצרה מול היבואן (שגם השנה תפגשו בתערוכת סומלייה) העלתה כי כמה וכמה מסעדות משתמשות בקוראווין, בניהם: טאיזו, ocd, יפו תל אביב, ברוט, לה רפובליקה די רוני מוטי, קלואליס, דקה, 2C, ג'ונו, דולפין ים (ירושלים), דקס (טבריה), סנט אורבן (טבריה), הבוקרים (רמת הגולן), כרמים (באר שבע) ועוד.