פותחן הזהב – פרס שרות היין

מאת מערכת האתר | 17/03/2024

במסגרת תערוכת SOMMELIER 2024 נקיים השנה תחרות לאנשי יין צעירים ומבטיחים כדי לעודד אותם להתמקצע בעולם היין. חשוב להדגיש כי לא מדובר בתחרות הסומלייה הטוב ביותר, אלא בחיפוש אחר אנשי שרות יין מצטיינים בתחילת דרכם, ולעזור להם להתמקצע ולהתקדם.

למי מיועדת התחרות:
אנשי ונשות צוות שרות (מלצרי יין, מלצרים/ברמנים, מנהלים) עד גיל 29, נציג אחד מכל מסעדה או בר יין.

שלבי התחרות:
1. רישום לתחרות (עד 15.3) – יש לפנות אלינו למייל Info@sommelier.co.il
2. יום התערוכה הראשון (1.4) – חצי גמר – מפגש מול השופטים – המתמודדים ישאלו על תפריט היין שלהם ויבדק הידע והניסיון שלהם בנושא שרות יין (יש להגיע עם תפריט היין של המסעדה/בר יין)
3. יום התערוכה השני, בוקר (2.4) – שלב הגמר – טעימת יין מול השופטים – בדיקת יכולות ניתוח יין
4. יום התערוכה השני, אחה"צ (2.4) – טקס הכרזת הזוכים

הפרס לזוכה:
כרטיס טיסה וכניסה לתערוכת Vinexpo פריז 2025


צוות השופטים: 
אירית שנקר, אבירם כץ, יוסי בוזנח

ניהול והפקה:
גלי וולוצקי, אבי בן עמי