לוח מודעות אירוע יין פרסם מודעה חדשה

יריד זמן יין, של עמותת התיירות זמן גליל מערבי, חוגג 12 שנים, בהשתתפות 6 יקבי בוטיק גליליים

מאת עומר הרפז, אורנה בן חיים יחסי ציבור ותקשורת | 28/05/2026

12 שנים של יריד "זמן יין"

יריד זמן יין, של עמותת התיירות זמן גליל מערבי,
חוגג 12 שנים, בהשתתפות 6 יקבי בוטיק גליליים

את האירוע יארח משק אופיר – רק כשעה נסיעה מת"א
במיקום שקט ופסטורלי

טעימות של מגוון יינות בוטיק גליליים
מאפים טריים מעשה ידיה של עדוש, גבינות בוטיק של הגבנייה של אושי
ומוזיקה חיה עם קלאסיקות מכל הזמנים

היקבים המשתתפים: יקב משק אופיר, יקב שטרן, יקב כישור, יקב ג'וליה, יקב פלך ויקב לטם
6 ביוני, בחורשת האקליפטוסים מול הכרמים של יקב משק אופיר באלון הגליל

אין ספק שעכשיו במיוחד זה "זמן יין"! הזמן לתמוך בעסקי בוטיק גליליים, שנפגעו קשות בשנים האחרונות, וליהנות מאווירה טובה ויין מעולה.
יריד זמן יין האהוב חוגג השנה 12, בהשתתפות 6 יקבים: יקב משק אופיר – יקב בוטיק משפחתי, יקב שטרן – יקב בוטיק של היינן ג'וני שטרן מקיבוץ תובל, יקב כישור – יקב חברתי מכישורית, יקב ג’וליה – יקב משפחתי ממעיליא, יקב לטם – יקב אורגני מלוטם והחדש שבחבורה – יקב פלך, יקב קיבוצי מקיבוץ פלך.

היריד יתקיים, במשק אופיר ביישוב אלון הגליל. רק כשעה נסיעה מת"א ומגיעים אל חורשת האקליפטוס הקסומה שבמשק, עם נוף לכרמים, ניחוח גלילי ואווירת שלווה מבורכת. המבקרים ביריד יקבלו כוס יין מתנה, אותה יוכלו למלא ללא הגבלה במגוון היינות שיוצגו.

לצד היין יהיו דוכני אוכל מגוונים של עסקים גליליים: מאפים מיוחדים ונפלאים של "עדוש" מקיבוץ בית העמק, מבחר גבינות מעולות בעבודת יד של "הגבניה של אושי" ממשק אדמית ומבחר בשרים מעושנים של ”איתי עישון וגריל” שמשתלבים נהדר עם היין.

את היריד תלווה מוזיקה חיה של ההרכב "שירים בכיף- דליה ברקת וגילי רוזנברג", שגם השנה ישמחו את הקהל עם קלאסיקות מכל הזמנים: הביטלס, כוורת, דייר סטרייטס, תיסלם, שלמה ארצי, קוויין, אריק איינשטיין ועוד.

מחיר כניסה לאירוע (מעל גיל 18): 95 ₪ לאדם, כולל כוס במתנה וטעימות. אוכל בתשלום נפרד.
כל מי שירכוש ביריד 6 יינות, ממגוון היקבים, יקבל במתנה פקק מעוצב לבקבוק יין בעבודת יד, של אמן הזכוכית אריאל ערבות מיובלים.

יריד זמן יין, יום שבת, 6 ביוני, בשעות 11:00-15:00, במשק אופיר, אלון הגליל
הכניסה בהרשמה מראש בלבד.

צילומים: ענבר אור לב



מודעות אחרונות בנושא: