לוח מודעות יינות חדשים פרסם מודעה חדשה

קארלו גנצ'יה (Gancia) – חלוץ היינות המבעבעים של איטליה

מאת אורלי סגל יחסי ציבור | 15/12/2018

בשנת 1859, קארלו גנצ'יה המציא את "מבעבע מוסקטו" הראשון – כך היין המבעבע האיטלקי הראשון נולד… ממבעבע מוסקטו ועד לספומנטו אסטי, גנצ'יה היה חלוץ הצלחת ייצוא היין האיטלקי. כיום, יקב גנציה מפיק מנעד מכובד של יינות פרימיום מבעבעים זוכי פרסים מן הכרמים שבצפון איטליה, כולל פרוסקו, מוסקטו ד'אסטי, אסטי וכן מוסקטו רוזה. גנצ'יה: היין המבעבע האיטלקי המקורי.

יין מבעבע גנצ'יה

גנצ'יה אסטי (כשר)
הטעמים הצימוקיים של גנצ'יה אסטי מאוזנים בחומצה פירותית טבעית ומרעננת וסיומת חדה ונקייה, למרות המתיקות הדבשית. היין נהדר כאפטריף מענג או כיין למסיבות, אירועים וחגיגות, ואף לצד עוגת פירות ופודינגים.
כוהל: 7.5%

גנצ'יה פרוסקו
גנצ'יה פרוסקו מופק ממבחר של ענבי גלארה ממחוז ונטו, צפון איטליה, בהתאם למסורת ותרבות יין ארוכה באיזור זה. הפרוסקו מפגין בשומת עדינה ורמזים ללחם, תפוזים ולימונים, כמו גם ניחוחות של תפוחים ירוקים וצהובים. הטעם בושמתי, עדין, חלק, טרי ונעים. הרב-גוניות, הקלילות והרעננות ינעימו את כל סוגי החיך.
כוהל: 11.5%

גנצ'יה מוסקטו רוזה
גנצ'יה מוסקטו רוזה מופק ממבחר ענבים מצפון איטליה, שנבצרו בסלים קטנים כדי לשמר ת הבשומת והטעם. זהו יין מבעבע אדום מתוק, מוסקטו רוזה מיוחד לא רק בשל צבעו הבהיר והבועות הבוהקות, אלא גם בשל הטעם החלק הרב שכבתי. בשומות של ורדים, אפסרסקים ופטל.
כוהל: 11.5%

גנצ'יה ברוט
צבע קש בהיר עם גוונים ירקרקים. טעם קליל, יבש עם רמזים של מינרלים ופרחים, תוך שהוא שומר על יציבות ורעננות מיוחדת. ליין בשומת פירותית, רעננה ועוצמתית, עם רמזים לפירות לבנים ופרחי בר. היין נהדר לאוכל, הודות לטעם היבש ולרעננותו – אפריטיף מושלם. הוא גם יתאים לצד מנות דגים מן הים התיכון, סלטים קלים ורוטב בשר לבן.
כוהל: 11%

מחיר מומלץ לצרכן לכל סוגי גנצ'יה אלו בחנות יין : 49.90 ש"ח



מודעות אחרונות בנושא: